Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Acord de colaborare între cel mai mare operator naval din Marea Caspică și Grupul GRAMPET - Grup Feroviar Român

Acord de colaborare între cel mai mare operator naval din Marea Caspică și Grupul GRAMPET - Grup Feroviar Român

Un articol de: Andreea Marin - 07 Iun 2019, 10:31
Acord de colaborare între cel mai mare operator naval din Marea Caspică și Grupul GRAMPET - Grup Feroviar Român foto: portofconstantza Economic

Grupul GRAMPET - Grup Feroviar Român (GFR) și NMSC Kazmortransflot LLP au semnat un Memorandum de Colaborare, pentru deschiderea unei conexiuni între porturile Constanța și Batumi.

"Acordul semnat astăzi confirmă angajamentul nostru ferm față de această alianță strategică ce creează o nouă rută între China și Uniunea Europeană", a declarat Gruia Stoica, președintele GRAMPET Group.

"În contextul în care sărbătorim 20 de ani de pionierat și performanță în transportul feroviar de marfă și logistică din Europa de Sud-Est, continuăm dezvoltarea rețelei pe piața europeană, urmărind în același timp noi oportunități alături de partenerii noştri din Asia".

NMSC Kazmortransflot LLP, operatorul naval de stat al Republicii Kazahstan, deține cea mai mare și mai modernă flotă din Marea Caspică.

Grupul GRAMPET - Grupul Feroviar Român este cel mai mare operator privat de transport feroviar de marfă și logistică din România și Europa Centrală și de Sud- Est, scrie Hotnews.