Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Roșca Stănescu aruncă BOMBA: „Dragnea vrea ca statul român să preia de la OMV toate acțiunile Petrom”

Roșca Stănescu aruncă BOMBA: „Dragnea vrea ca statul român să preia de la OMV toate acțiunile Petrom”

Un articol de: B1.ro - 30 Oct 2018, 11:11
 Roșca Stănescu aruncă BOMBA: „Dragnea vrea ca statul român să preia de la OMV toate acțiunile Petrom” Economic

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a scris, pe blogul său, că, potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ”pregătește o bombă”, mai precis ”statul român urmează să preia de la OMV toate acțiunile Petrom”.

”Conform unor surse din PSD, Liviu Dragnea pregătește o bombă. Va fi detonată la scurt timp după instalarea noilor miniștri. Și este de natură să-i asigure o nouă rezervă de oxigen electoral. Statul român urmează să preia de la OMV toate acțiunile Petrom. Iar motivul cât se poate de întemeiat este că OMV a încălcat cele mai importante clauze ale contractului de privatizare”, a precizat jurnalistul.

Acesta a mai menționat că, prin această operațiune, ”România va deveni din nou un jucător real pe piața petrolului și gazelor naturale”.

”Odată cu această preluare, vom beneficia din nou de toate câmpurile petrolifere, de unde se extrage și gazul de sondă, precum și de zăcământul din Marea Neagră, care ar fi urmat să fie exploatat de OMV”, a afirmat Sorin Roșca Stănescu.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea