Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Adriean Videanu: Am discutat cu delegația FMI despre creșterea salariului minim, corelat cu reducerea CAS

Adriean Videanu: Am discutat cu delegația FMI despre creșterea salariului minim, corelat cu reducerea CAS

Un articol de: - 13 Aug 2012, 12:26
Adriean Videanu: Am discutat cu delegația FMI despre creșterea salariului minim, corelat cu reducerea CAS Economic

Democrat-liberalul Adriean Videanu a anunțat, luni, că liderii PDL au discutat cu delegația FMI despre posiblitatea de a crește salariul minim pe economie și de a reduce CAS-ul.

Pentru posibilitatea creșterii veniturilor mici, adică a salariului minim, discuțiile vor fi luate în discuție la vizita din septembrie, a anunțat Videanu.

Videanu a precizat că s-a discutat ”creșterea salariului minim, corelat cu reducerea CAS, pentru deblocarea economiei României. În pachet era inclusă și reducerea cotei unice, dar aceasta  nu este posibilă în prezent, din cauza condițiilor economice.”

De asemenea, Adriean Videanu a precizat că estimările PDL arată o creștere economică în jur de 0,7-0,8% pe final de an. Drept urmare ar fi nevoie economice care să stimuleze economia locală.

Credibilitatea și predictibilitatea pentru o creștere economică sănătoasă în România, după trei luni de guvernare Ponta, sunt la minimul lor ceea ce se va materialize în costuri suplimbetare atât pentru finanțarea contului curent al României, cât și pentru cetățeanul român” a precizat Videanu.

Adriean Videanu, despre discuțiile cu FMI
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Adriean Videanu,   Fondul Monetar International