Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Airbus propune un nou mod de aşezare al scaunelor, pentru a permite companiilor să vândă mai multe bilete (FOTO)

Airbus propune un nou mod de aşezare al scaunelor, pentru a permite companiilor să vândă mai multe bilete (FOTO)

Un articol de: - 08 Oct 2015, 11:24
Airbus propune un nou mod de aşezare al scaunelor, pentru a permite companiilor să vândă mai multe bilete (FOTO) Foto: airbus.com Economic

Unul dintre cei mai mari producători de avioane din lume a venit cu un design nou de așezare a scaunelor, care presupune crearea unui al doilea rând de scaune, situat deasupra celui normal. Alfel spus, un mod eficient de stivuire a pasagerilor care va permite companiilor să vândă mai multe bilete.

Totodată, noul proiect al Airbus ar putea permite pasagerilor să se relaxeze și să se întindă în interiorul cabinei, notează Daily Mail.

Arajamentul propus de designerii Airbus ar putea fi utilizat pentru o cabină premium, cum sunt cele de la clasa bussines, care are rânduri în secțiunea de mijloc a aeronavei poziționate la un nivel superior față de secțiunile din margini. Fiecare scaun de pe această secțiune s-ar putea întinde și vor fi așezate în așa fel încât pasagerii să nu fie nevoiți să-i privească pe cei din față.

"În mijloacele moderne de transport, în special în avioane, este foarte important din punct de vedere economic să utilizezi spațiul într-un mod optim", se arată în proiect.

Airbus a creat diverse modele neconvenționale de scaune de-a lungul timpului, incluzând locuri hexagonale unde pasagerii stau față în față, scaune plate sau un avion cu cabină circulară.Citeşte mai multe despre:   avioane,   pasageri,   aeronava