Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Gelu Ștefan Diaconu: Toți angajații cu funcții de conducere sunt blocați in birourile ANAF din dispoziția ministrului Teodorovici care e supărat pe încasările din martie (VIDEO)

Gelu Ștefan Diaconu: Toți angajații cu funcții de conducere sunt blocați in birourile ANAF din dispoziția ministrului Teodorovici care e supărat pe încasările din martie (VIDEO)

Un articol de: - 26 Mar 2018, 23:25
Gelu Ștefan Diaconu: Toți angajații cu funcții de conducere sunt blocați in birourile ANAF din dispoziția ministrului Teodorovici care e supărat pe încasările din martie (VIDEO) Economic

Situaţie fără precedent la ANAF! Şefii institutiei sunt blocaţi în birouri încă de la ora 16 din ordinul ministrului Eugen Teodorovici. Dezvăluirile au fost făcute de fostul director al instituţiei, Gelu Ştefan Diaconu. Potrivit acestuia, Teodorovici este nemulţumit de rezultatele Fiscului din luna martie.

“De la ora 16.30, toți angajații cu funcții de conducere sunt blocați in birourile ANAF din dispoziția ministrului Teodorovici. Se pare ca e foarte supărat pe rezultatele la încasări care se profilează pe luna martie.

Situația “Z+2” (un indicator intern) arata astăzi foarte prost, cu o gaura mare la mari contribuabili, in parohia marelui strateg Misa!!!

Domnule ministru, nu au angajații ANAF vreo vina fata de dezastrul adus asupra încasărilor de “revoluția fiscala”, pe care o tot ajustati săptămânal. Așteptați-va la ce este mai rău in semestrul unu, și ca efect al OUG 18 publicată vineri. Cât privește veniturile autorităților locale, acolo este o adevarata tragedie.

E aproape ora 21. Lăsați oamenii sa plece acasă! Măsurile comunistoide nu ajuta la imaginea dvs. de “reformator” din afara găștii lui Dragnea”,  a scris Gelu Ştefan Diaconu pe Facebook.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   ANAF,   Eugen Teodorovici