Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic ANAF: 24 de șefi, DEMIȘI. Ionuț Mișa, noul șef al Fiscului

ANAF: 24 de șefi, DEMIȘI. Ionuț Mișa, noul șef al Fiscului

Un articol de: - 28 Mar 2018, 12:00
ANAF: 24 de șefi, DEMIȘI. Ionuț Mișa, noul șef al Fiscului Economic

UPDATE 13.30: Eugen Teodorovoci, ministrul Finanţelor Publice, a confirmat miercuri, 28 martie, că predecesorul său, Ionuţ Mişa, va prelua funcţia de preşedinte al ANAF.

Anunţul a fost făcut după o discuţie cu Liviu Dragnea. Teodorovici a refuzat să confirme şi că a demis 24 de şefi din ANAF.

Cutremur la ANAF. 24 de șefi ai Fiscului au fost demiși, iar Ionuț Mișa, fostul ministru al Finanțelor, va fi instalat la șefia instituției, potrivit unor surse Antena 3.

Schimbările vin după ce, în urmă cu câteva zile, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat că  îi ține pe directorii Fiscului şi ai altor instituţii aflate în subordinea sa în şedinţe care se întind dincolo de miezul nopţii. 

"De obicei, mă culc la ora 3 dimineaţa, de când am preluat acest portofoliu. Poate aici şi eu greşesc şi judec oamenii după felul meu de a fi, de a face un anumit efort, oamenii având fiecare, de la caz la caz probleme personale. Cred cu foarte mare tărie, de la 20 de ani de când am intrat în administraţia publică, că atunci când lucrezi la stat trebuie să o faci şi pentru stat, adică pentru ţară. Atunci când eşti ministru, când eşti secretar de stat, când eşti preşedintele ANAF, vicepreşedinte, director general şi nu numai, trebuie să înţelegi funcţia şi să fii responsabil de funcţia pe care o ocupi şi mai ales să înţelegi ce poţi face bine şi ce poţi face rău, dacă nu faci ceea ce trebuie să faci. (...) Noi stăm până lucrurile se rezolvă. La mine nu există să stăm să așteptăm. Cu toții am depus un jurământ, dacă noi credem în Dumnezeu, că am jurat cu mâna pe Biblie, nu putem pleca acasă până nu rezolvăm. Am stat chiar în biroul meu, cu șefi din ANAF, din Ministerul Finanțelor. Am stat și mai târziu de ora 1 noaptea", afirma Eugen Teodorovici.

Citeşte mai multe despre:   ANAF,   Eugen Teodorovici