Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Angajații neplătiți de la Grup Servicii Petroliere au ajuns la capătul puterilor. Un bărbat își ia copilul la protest în fața casei patronului: ”Nu mai pot să îmi cresc copilul minor. Am restanțe la chirie de trei luni”

Angajații neplătiți de la Grup Servicii Petroliere au ajuns la capătul puterilor. Un bărbat își ia copilul la protest în fața casei patronului: ”Nu mai pot să îmi cresc copilul minor. Am restanțe la chirie de trei luni”

Un articol de: - 26 Mai 2017, 20:45
Angajații neplătiți de la Grup Servicii Petroliere au ajuns la capătul puterilor. Un bărbat își ia copilul la protest în fața casei patronului: ”Nu mai pot să îmi cresc copilul minor. Am restanțe la chirie de trei luni” Foto: ziarelive.ro Economic

Probleme pentru Grup Servicii Petroliere (GSP). Planul de reeșalonare a salariilor a eșuat, iar angajații au ajuns la capătul puterilor. Fără salariu primit la timp și cu datorii care se adună lună de lună, un angajat al companiei a anunțat că intenționează să protesteze, alături de copilul lui minor, în fața locuinței președintelui GSP, Gabriel Comănescu, informează tomisnews.ro.

„Întrucât până în data de 25.05.2017 societatea SC Grup Servicii Petroliere SA nu a efectuat plățile restante începând cu luna octombrie 2016 pentru perioada lucrată, eșalonate la plata cu Settlement no. 01/10.02.2017 și datorită faptului că am înregistrat mari plăți restante către furnizorii de utilități și întârzieri de 3 luni la plata chiriei locuinței în care locuiesc, existând riscul rezilierii contractului și evacuării familiei, cât și datorită faptului că neefectuarea plăților asumate de către această firmă pune în pericol creșterea în siguranță a copilului minor, în vârstă de 2 ani, aflat în întreținere, vă informez că astăzi voi desfășura un protest în fața sediului SC Grup Servicii Petroliere SA din Dana 34, Constanța, și alternativ, în fața locuinței domnului președinte al SC GSP SA, situat în strada Ion Adam nr. 31, Constanța. Vă invit să mă susțineți pentru a face cunoscută această situație, în care se află și ceilalți colegi cu restanțe salariale”, a anunțat Cristian Pavel.

„Avem restanțe la salarizare de anul trecut, tot suntem amânați. Ni s-a spus că societatea nu are bani, dar avem datorii de plătit, copii de crescut, sunt banii pe care trebuie să îi primesc, pentru că am muncit pentru ei. Planul de reeșalonare nu s-a respectat, deja a trecut încă o lună și ceva și nu am primit banii. Astăzi, de la 16:30 – 17:00, îl iau pe cel mic de la grădiniță și mergem! Nu știu ce vor să facă ceilalți colegi, astăzi sunt doar eu. Mi se pare normal dacă ai muncit, ai prestat o activitate, să fii plătit. Toată lumea înțelege dacă e vorba de o lună, două, dar sunt luni de zile. Dacă spun celor de la utilități că nu sunt plătit nu o să înțeleagă, o să îmi taie curentul. Ne-am împrumutat cât s-a putut, dar acum nu se mai poate”, a adăugat angajatul.
 

Citeşte mai multe despre:   salarii,   angajati,   protest,   copil