Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Apple a vândut peste 250 de milioane de terminale iPhone în ultimii cinci ani și 2 milioane pe săptămână în 2012

Apple a vândut peste 250 de milioane de terminale iPhone în ultimii cinci ani și 2 milioane pe săptămână în 2012

Un articol de: - 31 Iul 2012, 13:16
Apple a vândut peste 250 de milioane de terminale iPhone în ultimii cinci ani și 2 milioane pe săptămână în 2012 Foto: Ubergizmo.com Economic

Apple a avut nevoie de doar cinci ani pentru a vinde nu mai puțin de 250 de milioane de terminale iPhone. Gadget-urile au ajuns în buzunarele oamenilor din întreaga lume indiferent de vârstă, religie sau cultură, spre deosebire de telefoanele inteligente ale altor producători, care au zăcut pe rafturile magazinelor fără a fi băgate în seamă.

Este o mare reușită a producătorului american, având în vedere faptul că Apple nu a avut niciun fel de experiență pe piața telefoanelor inteligente până acum cinci ani, scrie Ubergizmo.com. În privința veniturilor generate de cel mai cunoscut smartphone din lume, vorbim de peste 150 de miliarde de dolari în termeni de vânzări, cifre care au ajutat fără doar și poate Apple să devină cea mai valoroasă companie din lume.

Potrivit statisticilor interne ale Apple, 244,3 milioane de telefoane iPhone au fost vândute până pe 30 iunie, și 2 milioane de smartphone-uri pe săptămână în prima jumătate a anului curent. Este ceva mai puțin față de primul trimestru al anului 2011, când se vindeau 2,7 milioane de iPhone-uri pe săptămână.

Iar acum, cele mai noi zvonuri indică luna septembrie ca o posibilă dată de lansare pentru iPhone 5, ceea ce înseamnă că ar putea fi disponibil din octombrie. Prin urmare, am putea fi martorii unor cifre de vânzări de peste 50 de milioane de iPhone în al patrulea trimestru al anului 2012.

Citeşte mai multe despre:   apple