Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Auchan a deschis primul magazin de proximitate într-o benzinărie Petrom

Auchan a deschis primul magazin de proximitate într-o benzinărie Petrom

Un articol de: - 04 Mai 2017, 11:32
Auchan a deschis primul magazin de proximitate într-o benzinărie Petrom Economic

OMV Petrom, cel mai mare producător de țiței și gaze din Europa de Sud-Est, și Auchan Retail România anunță deschiderea primului magazin MyAuchan, în cadrul stației Petrom Militari, de pe  bulevardul Iuliu Maniu, din București.

MyAuchan Militari este primul magazin de proximitate deschis în România de Auchan, cunoscut în special pentru rețeaua de hipermarketuri. Magazinul are program non-stop și funcționează în incinta stației Petrom de pe bulevardul Iuliu Maniu. Are o suprafață de 230 metri pătrați și a fost reamenajat după conceptul MyAuchan. Oferta din magazin include mai mult de 4300 de produse, de la alimente proaspete precum fructe, legume, carne, produse de patiserie și brutărie preparate pe loc, până la articole nealimentare și hrană pentru animale. Magazinul va fi aliniat pe o politică de prețuri mici, în acord cu strategia de discount generalizat a Auchan România.

„Deschiderea acestui magazin reprezintă pentru noi materializarea unui concept care corespunde trendului în domeniu: vrem să transformăm oprirea la benzinărie într-o experienţă plăcută şi cât mai utilă, prin acoperirea unei plaje largi de servicii”, a declarat Neil Anthony Morgan, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea de Downstream Oil.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Cei doi parteneri, OMV Petrom şi Auchan Retail plănuiesc ca, până la sfârşitul anului, în cadrul primei etape a parteneriatului, să deschidă 15 magazine MyAuchan în cadrul staţiilor Petrom din Bucureşti şi din ţară.

În cadrul parteneriatului, Auchan defineşte conceptul si gama de produse disponibile în magazine, în timp ce OMV Petrom pune la dispoziţie spaţiul şi asigură operarea magazinului prin intermediul dealerilor. Zona de case de marcat va fi comună atât pentru achiziţiile de carburanţi si servicii cât şi pentru magazinul MyAuchan.

 

Citeşte mai multe despre:   OMV PETROM,   benzinărie,   magazin,   militari