Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Avarie majoră la Raiffeisen: Întregul sistem al băncii a picat. Carduri, bancomate, internet banking, totul de neutilizat (VIDEO)

Avarie majoră la Raiffeisen: Întregul sistem al băncii a picat. Carduri, bancomate, internet banking, totul de neutilizat (VIDEO)

Un articol de: - 21 Oct 2017, 10:49
Avarie majoră la Raiffeisen: Întregul sistem al băncii a picat. Carduri, bancomate, internet banking, totul de neutilizat (VIDEO) Economic

Clienţii Raiffeisen s-au aflat în mare dificultate în această dimineaţă! Oamenii nu şi-au putut accesa cardul şi nici folosi alte servicii ale băncii din cauza unei avarii majore care a pus instituţia financiară pe "off". Timp de trei ore nimic nu a funcționat în Raiffeisen din cauza unei pene de curent care a blocat întreg sistemul.

Purtătorul de cuvânt al băncii, Anca Hașegan, a precizat pentru B1TV că la ora 9 angajații băncii au reușit să repună sistemul băncii în funcțiune, iar totul este în funcțiune, mai puțin sistemul de home banking.

În mod normal în cazul unei avarii precum cea de dimineață, intră în funcțiune sistemul de back-up, susține reprezentatul băncii, dar acest lucru nu a fost valabil și dimineață și a fost nevoie ca angajații să intervină pentru a remedia situația.

Avarie majoră la Raiffeisen: Întregul sistem al băncii a picat. Carduri, bancomate, internet banking, totul de neutilizat

Citeşte mai multe despre:   sistem