Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Banca Veneto va sprijini companiile din România în procesul de absorbție a Fondurilor Europene

Banca Veneto va sprijini companiile din România în procesul de absorbție a Fondurilor Europene

Un articol de: - 07 Mai 2015, 10:36
Foto: ebuget.ro Economic

Banca Veneto vine în sprijinul companiilor românești în procesul de absorbție a Fondurilor Europene, informează B1 TV.

În colaborare cu societatea de consultanță KW Forester, Banca Veneto a organizat o conferință, în cadrul căreia au fost prezentate pas cu pas, etapele de elaborare și implementare a unui proiect cu finanțare nerambursabilă.

"Vizată este perioada 2014-2020, una foarte importantă pentru țara noastră", a precizat Alberto Morini, director al Bănci Veneto în România.

"În viitorii ani, fondurile europene sunt o șansă în plus pentru companiile românești de a deveni jucători importanți și pe piața europeană" a mai precizat acesta.

Suntem conștienti de dificultățile financiare și birocratice cu care antreprenorii români se confruntă în accesarea Fondurilor Structurale, în special în ceea ce privește schema de co-finanțare. Astfel, dorim să venim în intampinarea societăților românești care planuiesc să implementeze proiecte cu Fonduri Europene, punându-le la dispoziție un program personalizat, cu produse dedicate și consultanță de specialitate în sectoare precum agricultură, mediu și industria manufacturieră", a concluzionat Alberto Morini, Director al Veneto Banca Romania.

Citeşte mai multe despre:   Romania
 
 
 
Loading...