Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Anunț BOMBĂ! Românii pot primi până la 200.000 de euro! Află ce condiții trebuie să îndeplinești

Anunț BOMBĂ! Românii pot primi până la 200.000 de euro! Află ce condiții trebuie să îndeplinești

Un articol de: B1.ro - 24 Ian 2020, 09:38
Economic

Românii pot primi între 25. 000 și 200.000 de euro. Pentru a beneficia de acești bani, trebuie să îndeplinească anumite condiții întrucât banii respectivi provin din fonduri europene.

HOPA! EA E BOMBA-SEXY CARE L-A ÎNNEBUNIT PE IUBITUL GINEI PISTOL! BLONDINA ARATĂ FENOMENAL! (GALERIE FOTO)

Cei care dețin microîntreprinderi sau firme mici și mijlocii (IMM) pot accesa fonduri europene de până la 200.000 de euro, pentru proiecte de transfer tehnologic în domenii ca tehnologia informației (IT), energie sau sănătate, printr-o linie de finanțare aflată încă în pregătire la Ministerul Lucrărilor Publice.

A MURIT! CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! ''ŞTIAM CĂ NU VA DEPĂŞI VÂRSTA DE 60 DE ANI''

Este vorba despre Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, Axa 1-”Promovarea transferului tehnologic”, Prioritatea de investiție 1.1, C – IMM sau IMM în parteneriat cu entitățile de inovare si transfer tehnologic (ITT) pentru investiții de transfer tehnologic, potrivit cancan.ro, citând bugetul.ro.

ȘOC ÎN ROMÂNIA: SOȚII CEAUȘESCU AU FOST DEZGROPAȚI! LEGIȘTII AU RĂMAS INTERZIȘI CÂND AU VĂZUT CE AVEA ÎN GURĂ NEVASTA DICTATORULUI

În ianuarie 2020, o propunere de ghid al solicitantului a fost pus în consultare la Ministerul Lucrărilor Publice, urmând a fi decisă forma finală și apoi deschiderea apelului de proiecte în sistemul electronic MySMIS 2020.

Gugetuș pentru acest viitor proiect ar fi de 28.808.150 euro, din care firmele vor putea primi fonduri de câte 25.000-200.000 de euro fiecare, pentru investiții eligibile. Totuși, beneficiarii vor fi nevoiți să asigure o cofinanciare de cel puțin 10% din cheltuielile eligibile.

 
Loading...