Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Berlusconi nu e afectat de condamnări: Averea sa a crescut în acest an mai repede decât cea a lui Warren Buffet

Berlusconi nu e afectat de condamnări: Averea sa a crescut în acest an mai repede decât cea a lui Warren Buffet

Un articol de: - 09 Aug 2013, 10:51
Berlusconi nu e afectat de condamnări: Averea sa a crescut în acest an mai repede decât cea a lui Warren Buffet Economic

Silvio Berlusconi pare să nu fie afectat de condamnările pe care le-a primi în acest an, întrucât și-a sporit averea de la începutul anului cu 26%, la 7,6 miliarde de dolari, mai rapid decât a reuşit să-şi sporească activele miliardarul american Warren Buffet, scrie Bloomberg.

Averea lui Berlusconi a crezut cu 1,5 miliarde de dolari, situându-se în acest an pe poziția a 33-a în topul celor mai bogaţi 200 de oameni din lume calculat după creşterea procentuală a averii.

Buffet, cu o creştere a averii de 25,7%, la 60,2 miliarde de dolari, se situează cu două locuri mai jos decât Berlusconi.

Potrivit Bloomberg, avansul averii miliardarului italian a fost susţinut de evoluţia pe bursă a două dintre companiile importante pe care le controlează.

Berlusconi a fost condamnat pentru fraudă fiscală, cu o interdicţie de cinci ani privind deţinerea de funcţii publice.

De asemenea, Berlusconi a fot găsit vinovat de interceptări ilegale, abuz de putere şi relaţii sexuale cu o prostitituată minoră în cazuri separate. Miliardarul a contestat aceste verdicte.

Citeşte mai multe despre:   Silvio Berlusconi,   avere