Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic BestJobs, cu un pas mai aproape de locul de muncă dorit

BestJobs, cu un pas mai aproape de locul de muncă dorit

Un articol de: - 06 Aug 2013, 10:10
BestJobs, cu un pas mai aproape de locul de muncă dorit Economic

(P) Aplici la joburi constant pe BestJobs și vrei ca aplicația ta să fie vizualizată cât mai rapid și să ai parte de mai multe interviuri? Trebuie întâi să te asiguri că CV-ul tău este finisat!

Noi îți punem la dispoziție câteva modele de CV, iar tu va trebui sa le adaptezi cunoștințelor și obiectivelor tale profesionale. Pentru optimizarea CV-ului trebuie să urmezi câțiva pași importanți și să gândești tot timpul din perspectiva angajatorului.

În primul rând, trebuie să nu îți înflorești curriculum-ul: dacă minți în completarea CVului, s-ar putea să fii chemat la interviu, însă va fi doar o pierdere de timp și pentru tine, si pentru angajator. În al doilea rând, informațiile trebuie să fie complete și corecte, scrise în conformitate cu normele limbii române (sau ale limbii engleze, în cazul completării CV-ului în engleză).

În continuare, este important să te axezi pe un singur domeniu: hotărăște-te asupra domeniului în care vrei să activezi, numește-l între obiectivele tale, apoi fortifică ideea prin ilustrarea experienței și a pregătirii profesionale care te recomandă pentru domeniul țintit.

În descrierea responsabilităților avute, precum și în numirea aptitudinilor și calităților candidatului, trebuie să păstrezi aceeași parte de vorbire: cursivitatea și exprimarea corectă sunt foarte importante pentru orice angajator, indiferent de locul de muncă vizat. Este recomandat să subliniezi abilitățile și calitățile pe care le ai, exemplificându-le într-o descriere concisă a unui proiect care te-a pus în valoare.

Din nou: nu scrie în CV lucruri care nu te reprezintă și nu trimite CV-ul pentru job-uri în descrierea cărora nu te regăsești.

Echipa BestJobs îți stă la dispoziție cu oferte de muncă în domenii diferite, astfel încât, oricare ar fi pregătirea ta, să îți găsești locul de muncă perfect. Ofertele sunt full time, part time și project based, iar dacă ești interesat de voluntariate, vei găsi câteva opțiuni și pentru acest tip.

Ofertele de muncă sunt, așa cum am menționat mai sus, dintre cele mai variate: de la locuri de muncă în domeniul IT și telecomunicații la servicii, locuri de muncă turism și transporturi sau locuri de muncă construcții. Se caută inginer construcții, maistru construcții, muncitori construcții, reprezentanți.

Desigur, ofertele de muncă vor varia în functie de nivelul de dificultate, dar și de experiența avută. Deși angajatorii preferă candidații cu experiență, în functiile de studiile avute și de aptitudinile de învățare dovedite, experiența acceptată sau acceptabilă poate varia, așadar nu te împotmoli în aceste cerințe, ci încearcă să dovedești că ai calitățile necesare.

Creează-ți un cont pe BestJobs, completează-ți CV-ul, alege job-ul care ți se potrivește si aplică! Nu ai nimic de pierdut.

Citeşte mai multe despre:   locuri de munca