Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Blue Air anunță zboruri suplimentare pentru rutele cu cele mai multe cereri de la pasageri

Blue Air anunță zboruri suplimentare pentru rutele cu cele mai multe cereri de la pasageri

Un articol de: Catinca Giosanu - 08 Iun 2020, 17:02
Blue Air anunță zboruri suplimentare pentru rutele cu cele mai multe cereri de la pasageri Foto: Pixabay Economic

Compania aeriană low-cost Blue Air a anunțat că va suplimenta zborurile pe parcursul lunii iunie, către 21 de destinaţii din 11 ţări, ca urmare a numărului mare de cereri venite din partea pasagerilor se arată compania într-un comunicat remis HotNews.ro.

Blue Air anunţă că a introdus şi a activat zboruri suplimentare în luna iunie, ca urmare a volumului mare de cereri de călătorie înregistrate de companie.

Aceste zboruri acoperă 21 de destinații din 11 țări spre și dinspre care autoritățile au anunțat ridicarea restricțiilor de călătorie impuse în contextul crizei sanitare declanșată de noul coronavirus de tip SARS-CoV- 2.

”Ne bucurăm să putem răspunde cererilor primite de la pasagerii noștri și să reluam treptat zborurile. După 10 saptămâni la sol și în somaj tehnic, eu, alături de colegii mei piloți și insoțitori de zbor și de întreaga echipă Blue Air, suntem entuziasmați să ne reluam treptat activitatea, chiar dacă la un nivel foarte scăzut”, a declarat directorul general al operatorului aerian Blue Air, Oana Petrescu.

Vestea bună este că, în pofida reducerii semnificative a nivelului de activitate previzionat pentru acest an, saptămâna trecută, după îndelungi discuții cu reprezentanții salariaților și cu acțonariatul, am reușit să găsim împreună o formulă de colaborare care face posibilă păstrarea în echipa Blue Air a tuturor piloților și a însoțitorilor de bord care iși doresc acest lucru. Le mulțumesc pe această cale tuturor pentru dragostea lor de zbor și pentru atașamentul față de companie și pasageri”, se mai arată în comunicatul remis presei.

 

 

Ce zboruri operează în prezent compania aeriană Blue Air

 

 

Zborurile active disponibile pentru rezervare sunt de la Bucureşti Otopeni către următoarele destinații: Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Florenţa, Koln, Larnaca, Hamburg, Helsinki, Malaga, Stuttgart, Valencia, Cluj Napoca, Iaşi. De asemenea, sunt operate și zboruri dinspre destinațiile menționate anterior către București Otopeni.S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!

Din Bacău către: Dublin, Londra Luton, Bruxelles, Torino

Din Cluj Napoca către: Bucureşti Otopeni și Dublin

Din Sibiu către: Stuttgart

Până la reluarea programului de zbor regulat, Blue Air operează zboruri la cerere, în conformitate cu cererea înregistrată pentru fiecare destinație și restricțiile de mobilitate stabilite de către autorități. 

 

 

Blue Air a introdus un program denumit “Te aducem acasă” prin intermediul căruia a operat mai multe zboruri de tip charter în timpul stării de urgență

 

 

Ca urmare a decretului de stare de urgență emis de către președintele Klaus Iohannis, începând cu data de 21 martie, compania aeriană Blue Air a suspendat zborurile regulate, în contextul pandemiei de coronavirus Covid-19.

Înainte de a supenda toate zborurile regulate, operatorul a introdus programul “Te aducem acasă”, valabil pentru perioada 17 – 20 martie 2020.

„Începând cu 21 martie, toate zborurile regulate ale Blue Air vor fi suspendate până la ridicarea stării de urgenţă decretate în România. Blue Air va continua să opereze zboruri charter, în cazul în care există cerere suficientă pentru o anumită destinaţie sau la cererea expresă a unor organizaţii sau autorităţi”, a anunțat Blue Air, înainte de a se institui starea de urgență pe teritoriul României.

Citeşte mai multe despre:   Blue Air