Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Boc şi Udrea au semnat două contracte estimate la peste 11 milioane de lei la Timişoara

Boc şi Udrea au semnat două contracte estimate la peste 11 milioane de lei la Timişoara

Un articol de: - 07 Mai 2011, 18:42
Boc şi Udrea au semnat două contracte estimate la peste 11 milioane de lei la Timişoara Foto: zf.ro Economic

Premierul Emil Boc şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, au semnat, sâmbătă, la Timişoara, două contracte pentru proiecte finanţate din fonduri europene, în valoare totală de peste 11 milioane de lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de aproximativ opt milioane de lei.

Unul dintre proiectele vizează reabilitarea Parcului Rozelor, fiind estimat la peste 5,6 milioane de lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de aproape 4,5 milioane de lei. Acesta prevede reamenajarea completă a parcului prin refacerea aleilor pietonale, a spaţiilor verzi şi introducerea unui sistem modern de irigare.

Al doilea proiect se referă la reabilitarea străzii Iancu Văcărescu, având o valoare totală de şase milioane de lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 3,5 milioane de lei. Proiectul include refacerea completă a străzii, a trotuarelor şi a spaţiilor publice, dar şi înfiinţarea unor piste de biciclete şi parcări ecologice.

La semnarea contractelor a mai participat şi ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, subprefectul de Timiş Zoltan Marossy şi viceprimarul Timişoarei Adrian Orza.

Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea,   Emil Boc,   Premierul Emil Boc,   Stiri Timisoara,   contract,   investitie