Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic DECIZIE de ultim moment pentru BUGETARI: Ce se va întâmpla cu VOUCHERELE DE VACANŢĂ

DECIZIE de ultim moment pentru BUGETARI: Ce se va întâmpla cu VOUCHERELE DE VACANŢĂ

Un articol de: - 23 Apr 2018, 19:16
DECIZIE de ultim moment pentru BUGETARI:  Ce se va întâmpla cu VOUCHERELE DE VACANŢĂ Economic

Voucherele de vacanţa vor putea fi distribuite începând de săptămâna viitoare, a anunțat Ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Acesta  a spus, la finalul unei întâlniri de lucru cu autorităţile locale, agenţii economici şi conducerea judeţului Constanţa, că de săptămâna viitoare va începe repartizarea voucherelor de vacanţă.

„Voucherele de vacanţă au intrat în linie dreaptă. Ministerul Turismului, săptămâna viitoare, o să le acorde tuturor angajaţilor”, a spus Trif, potrivit Mediafax.

El a precizat că aceste vouchere sunt un ajutor pe care Executivul îl dă atât turiştilor români, cât şi întregului sector, în general, pentru că se pot consuma doar pe teritoriul.

„Este un ajutor dat de către Guvernul României în mod direct turistului român şi turismului românesc. (…) Aceste vouchere de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoană, se pot cheltui doar pe teritoriul României”, a mai spus Trif.

Salariaţii din instituţiile şi autorităţile publice vor beneficia, până la 30 noiembrie 2018, de indemnizaţie de vacanţă, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 de lei, potrivit unei hotărâri de aprobare a normelelor metodologice de aplicare a OUG privind acordarea voucherelor de vacanţă.

Citeşte mai multe despre:   Ministrul Turismului,   Bogdan Trif