Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Bugetul pe anul 2014 a fost adoptat de Parlament. Ponta: Cred că o să ne mai întâlnim încă o dată în aceeași formulă

Bugetul pe anul 2014 a fost adoptat de Parlament. Ponta: Cred că o să ne mai întâlnim încă o dată în aceeași formulă

Un articol de: - 04 Dec 2013, 14:15
Bugetul pe anul 2014 a fost adoptat de Parlament. Ponta: Cred că o să ne mai întâlnim încă o dată în aceeași formulă Economic

Bugetul pe anul 2014 a fost adoptat, miercuri, de Parlament, fiind adoptat și bugetul asigurărilor sociale de stat.

Bugetul de stat a fost adoptat cu 346 voturi "pentru", 49 de voturi "împotrivă" şi 7 abţineri, iar bugetul asigurărilor sociale de stat a întrunit 347 voturi "pentru", 49 de voturi "împotrivă" şi 7 abţineri.

”Cred că una dintre lecțiile importante este că indiferent dacă ești la putere sau opoziție trebuie să respecți. Eu îi respect și pe cei care au votat împotrivă, dar vreau să le mulțumesc mai ales celor care au făcut posibilă adoptarea acestui buget într-un termen așa de scurt. Cred că în acest moment, Parlamentul Român își îndeplinește obligațiile asumate în fața alegătorilor. Acest buget a fost adoptat atât de repede deoarece este un buget care nu prevede tăieri. În sfârșit, nu se mai taie de la oameni”, a declarat imediat după vot premierul Ponta.

Acesta le-a spus parlamentarilor că va urma o nouă întâlnire în aceeași formulă, făcând referire la întoarcea bugetului în Parlament pe care a anunțat-o președintele Băsescu.

”Cred că o să ne mai întâlnim încă o dată, dar nu este voința mea. Există un om în România, mai separat decât cei 20 de milioane, care are dreptul de a opri promulgarea bugetului. O să ne mai întâlnim încă o dată în această formulă ca să încercăm ca fiecare român să poată să beneficieze de la 1 ianuarie de ceea ce înseamnă munca fiecărui român”, a completat premierul.

Ponta, dupa aprobarea bugetului: Nu prevede tăieri

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Traian Basescu