Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Schimbare la vârful Bursei de Valori București: Acționarii l-au numit pe Radu Hanga în locul lui Paul Anghel

Schimbare la vârful Bursei de Valori București: Acționarii l-au numit pe Radu Hanga în locul lui Paul Anghel

Un articol de: Sebastian Pricop - 20 Noi 2019, 14:22
Sursă foto: Facebook / Bursa de Valori București Economic

Radu Hanga este noul președinte al Bursei de Valori București, au decis miercuri acționarii operatorului pieței de capital. Acesta îl va înlocui pe Lucian Anghel care a anunțat din 14 octombrie că nu va mai candida pentru un nou mandat de președinte și nici pentru un loc în Consiliu, scrie Hotnews.

Hanga este licențiat în inginerie la Facultatea de Electronică (UTCN), are studii postuniversitare la Scoala de Studii Academice Postuniversitare UTCN și la în Administrarea Intreprinderilor, Institutul European pentru Administrarea Intreprinderilor UBB. 

Acesta a lucrat, în trecut, la SSIF Broker, ca analist, apoi la Banca Transilvania ca ofițer de piață de capital, director general la SAI Asset Management. 

De asemenea, a mai fost membru în consiliile de administrație de la Boromir Prod, 4 companii din BT Group, iar în prezent la SIF Oltenia și la BVB.
Cei 9 membri în board-ul Bursei de Valori București, votați de acționari:

Dragoș Neacșu, Robert Cosmin Pană (era și până acum), Ștefan Szitas, Mihaela Ioana Bîciu, Radu Hanga (era și până acum, dar a devenit președinte), Dan Viorel Paul (care era și până acum), Octavian Molnar (era și până acum), Claudia Gabriela Ionescu (era și până acum), Răzvan Legian Raț.

Citeşte mai multe despre:   bursa de valori bucuresti
 
Loading...