Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Business B1 la zi: Românii, nemulțumiți de industria Telecom, Turism și Comerț (VIDEO)

Business B1 la zi: Românii, nemulțumiți de industria Telecom, Turism și Comerț (VIDEO)

Un articol de: - 27 Oct 2014, 09:44
Business B1 la zi: Românii, nemulțumiți de industria Telecom, Turism și Comerț (VIDEO) Foto: B1 TV Economic

Un sfert dintre consumatorii români declară că nu au primit niciodată un serviciu de calitate superioară, potrivit unui studiu de piață.

Cele mai importante patru atribute ale unui serviciu de calitate superioară pentru consumatorii români sunt rapiditatea cu care este livrat serviciul, politeţea celui cu care se intră în contact la achiziţionarea serviciului şi livrarea acestuia, posibilitatea de a alege dintre mai multe opţiuni şi beneficiile suplimentare oferite în cadrul aceluiaşi serviciu, arată studiul ”Experienţa serviciilor superioare”, realizat de Customer Focus şi EY.

Mixul format din cele patru atribute cele mai importante ale unui serviciu de calitate superioară este dificil de regăsit în oferta de servicii din România, având în vedere că doar 15% dintre respondenţii la chestionar consideră că au primit un serviciu excepţional în ultimele 6 luni. De asemenea, nu mai puţin de o pătrime dintre respondenţi nu s-au bucurat niciodată de un astfel de serviciu. Industriile care, din perspectiva percepţiei respondenţilor, formează top 3 în privinţa calităţii sub aşteptări a serviciilor oferite sunt telecom, turism şi comerţ.

Află cele mai importante ştiri economice ale zilei din materialul Business B1 la zi.

Business B1 la zi: Românii, nemulțumiți de industria Telecom

Citeşte mai multe despre:   business b1 la zi