Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Business B1 la zi: Telekom România a lansat un serviciu prin care clienţii business au acces la Wi-Fi în toată lumea (VIDEO)

Business B1 la zi: Telekom România a lansat un serviciu prin care clienţii business au acces la Wi-Fi în toată lumea (VIDEO)

Un articol de: - 13 Oct 2014, 09:52
Business B1 la zi: Telekom România a lansat un serviciu prin care clienţii business au acces la Wi-Fi în toată lumea (VIDEO) Economic
Telekom România a lansat pe piaţa locală serviciul Global Corporate Access, prin care clienţii business acces la cea mai mare reţea Wi-Fi de business din lume, cu peste 2.700.000 hotspot-uri în peste 120 de ţări.

Reţeaua este disponibilă în aeroporturi, avioane, hoteluri şi alte puncte frecventate de comunitatea business, prin intermediul unei aplicaţii.

Utilizatorii pot opta pentru serviciul de bază, dar şi pentru servicii suplimentare pentru acces la Internet în zbor, atunci când este necesar. Serviciile suplimentare pentru acces la Internet la bordul aeronavelor sunt fie servicii HotSpot Gogo, fie servicii HotSpot InFlight.

Află cele mai importante ştiri economice ale zilei din materialul Business B1 la zi.

Business B1 la zi: Telekom România a lansat un serviciu de Wi-Fi pentru clienţii business