Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Camera de Comerţ reacționează în cazul numirilor pe locurile societăţii civile din Comitetul Economic şi Social European: Mihai Ivaşcu nu a avut nicio legătură cu Mihail Vlasov

Camera de Comerţ reacționează în cazul numirilor pe locurile societăţii civile din Comitetul Economic şi Social European: Mihai Ivaşcu nu a avut nicio legătură cu Mihail Vlasov

Un articol de: B1 TV - 01 Sep 2015, 09:54
Camera de Comerţ reacționează în cazul numirilor pe locurile societăţii civile din Comitetul Economic şi Social European: Mihai Ivaşcu nu a avut nicio legătură cu Mihail Vlasov Foto: B1 TV Economic

Reacţie a Camerei de Comerţ în urma materialelor apărute în presă privind numirile pe locurile societăţii civile din Comitetul Economic şi Social European.

Camera de Comerţ anunţă că Mihai Ivaşcu, una dintre propuneri, este de circa cinci luni în funcția de consilier al președintelui Mihai Daraban, informează B1 TV. Drept urmare, nu a avut nicio legătură cu Mihai Vlasov, cel care a deţinut anterior funcţia de preşedinte al camerei.

Reacţia vine după ce în presă au apărut referiri la faptul că Ivaşcu ar fi fost omul lui Vlasov, motiv pentru care a şi fost propus pentru Bruxelles.

Camera de Comerţ mai anunţă că Mihai Ivaşcu a deţinut anterior poziția de secretar general al unei confederații patronale, iar actualul şef al instituţiei Mihai Daraban și-a asumat colaborarea deplină cu instituțiile statului în anchetele care îl vizează pe Mihail Vlasov.

A doua propunere la Comitetul Economic este Marius Opran, despre care presa a scris că este un fost general STS şi consilier al lui Ion Iliescu.

Citeşte mai multe despre:   reactie