Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Camera de Comerț și Industrie a României anunță organizarea unui webinar dedicat regulilor ICC Incoterms 2020

Camera de Comerț și Industrie a României anunță organizarea unui webinar dedicat regulilor ICC Incoterms 2020

Un articol de: George Lupu - 23 Feb 2021, 11:42
Camera de Comerț și Industrie a României anunță organizarea unui webinar dedicat regulilor ICC Incoterms 2020 Economic

Camera de Comerț și Industrie a României anunță organizarea, în data de 4 martie, între orele 09:30 – 15:30, a unui webinar dedicat regulilor ICC Incoterms 2020, care au în vedere utilizarea condițiilor de livrare în comerțul intern și internațional în scopul facilitării tranzacțiilor comerciale. 

Incoterms 2020 oferă, de asemenea, o prezentare mai simplă și mai clară a condițiilor de livrare, cu un limbaj revizuit, o introducere extinsă și note explicative, iar articolele sunt reordonate pentru a reflecta mai bine logica unei tranzacții de vânzare. Incoterms 2020 este prima ediție care include o prezentare „orizontală”, grupând articolele similare pentru a permite utilizatorilor să vadă clar diferențele de tratare a problemelor particulare fiecărei din cele 11 reguli Incoterms.

Webinarul se adresează angajaţilor companiilor care activează în departamentele de export, import, vânzare, desfacere, marketing, juridic, financiar-contabil, precum şi personalului din firmele de transport şi logistică, companiilor de asigurare, declaranţilor vamali, etc. De asemenea, webinarul este util personalului bancar din departamentele de plăţi externe, garanţii, finanţarea comerţului internaţional, juridic, front office, angajaţii din reţea care interacţionează cu clienţii IMM şi corporaţii și oricărei persoane interesate de tematica abordată.

Înscrierea la curs se face prin completarea unui formular online care poate fi regăsit la această adresă:

https://ccir.ro/event/incoterms-2020-noutati-provocari-si-oportunitati-11/

Citeşte mai multe despre:   CCIR