Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic ȘOC TOTAL pentru clienții acestei bănci: ING îşi închide toate casieriile. Cum se vor face plăţile

ȘOC TOTAL pentru clienții acestei bănci: ING îşi închide toate casieriile. Cum se vor face plăţile

Un articol de: B1.ro - 26 Oct 2018, 14:39
ȘOC TOTAL pentru clienții acestei bănci: ING îşi închide toate casieriile. Cum se vor face plăţile Economic

Toate casieriile fizice ale ING Bank se vor închide din 29 octombrie, devenind prima bancă ce-și transformă toate sucursalele în unități de tipul self-service.

Astfel, operațiunile, precum cele de depune sau ridicare numerar la şi de la ghişeu, nu vor mai fi posibile, potrivit bankingnews.ro.

Conturile clienţilor ING vor putea să fie alimentate de către alte persoane direct la ATM-urile ING, pe baza unui cod de depunere ce poate fi solicitat în ING Office, pentru lei începând din 01 noiembrie 2018 sau prin transfer bancar.

Clienţii îşi vor putea vedea şi gestiona ratele la credite direct din HomeBank.

„Schimbările sunt binevenite, mai ales când simplifică lucrurile. Alternative digitale simple pentru vechile casierii ING Bank. Cel mai scurt drum până la bancă e cel pe care poți să nu îl faci deloc. Așa că începând cu 29 octombrie 2018, toate casieriile ING se vor închide, dar vei putea face în continuare operațiuni, mult mai rapid și mai simplu”, așa începe mesajul băncii transmis clienților săi pe parcursul anului curent.

Însă, nu toți clienții sunt fericiți cu noua schimbare susținând că „aventura” nu-i avantajează, declarând că vor renunța la bancă, deși la casierii, numai 1% dintre clienţi retrăgeau banii şi 5% îi depuneau în cont.

Citeşte mai multe despre:   ING