Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Cei mai bogaţi 400 de oameni ai planetei au pierdut la burse 26,2 miliarde dolari, într-o săptămână

Cei mai bogaţi 400 de oameni ai planetei au pierdut la burse 26,2 miliarde dolari, într-o săptămână

Un articol de: - 19 Oct 2014, 21:33
Cei mai bogaţi 400 de oameni ai planetei au pierdut la burse 26,2 miliarde dolari, într-o săptămână Foto: incomemagazine.ro Economic

Averile celor mai bogaţi 400 de oameni ai planetei au scăzut într-o săptămână cu 26,2 miliarde de dolari, din cauza declinului cotaţiilor acţiunilor provocat de temerile legate de pericolul încetinirii creşterii economiei mondiale.
 
Cel mai mult au pierdut membrii familiei Walton, moştenitorii fondatorului Wal-Mart Stores, Sam Walton, transmite Bloomberg.

Valoarea participaţiilor lor combinate la cel mai mare retailer din lume a scăzut într-o săptămână cu 6,9 miliarde de dolari, în urma unui declin de 5,4% al preţului acţiunilor Wal-Mart, determinat de reducerea de către companie a estimărilor referitoare la creşterea vânzărilor.

Indicele american Standard & Poor’s 500 a coborât cu 6,2% faţă de un maxim atins în septembrie, din cauza temerilor că băncile centrale rămân fără soluţii de stimulare a creşterii economiei mondiale.

Citeşte mai multe despre:   Bursa de Valori