Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Cele mai valoroase 100 de BRANDURI din lume. Evoluție spectaculoasă pentru Amazon!  

Cele mai valoroase 100 de BRANDURI din lume. Evoluție spectaculoasă pentru Amazon!  

Un articol de: - 06 Iun 2017, 07:45
Cele mai valoroase 100 de BRANDURI din lume. Evoluție spectaculoasă pentru Amazon!   Economic

Companiile de tehnologie Google, Apple, Microsoft, Amazon şi Facebook ocupă primele 5 poziţii în Topul BrandZ 2017 al celor mai valoroase 100 de bran­duri la nivel mondial, conform clasa­mentului realizat de grupul de servicii de comunicare WPP şi agenţia de cer­cetare Kantar Millward Brown, anunță Mediafax.

Companiile de tehnologie Google, Apple, Microsoft, Amazon şi Facebook ocupă primele 5 poziţii în Topul BrandZ 2017 al celor mai valoroase 100 de bran­duri la nivel mondial, conform clasa­mentului realizat de grupul de servicii de comunicare WPP şi agenţia de cer­cetare Kantar Millward Brown.

Cel mai valoros brand din lume în 2017 este Google, gigantul american a cărui valoare de brand este estimată la aproape 246 de miliarde de dolari, în creştere cu 7% faţă de anul trecut (când se afla tot pe locul 1 în acest clasament).

Pe locul 2 (la fel ca în 2016) în topul ce­lor mai valoroase branduri la nivel glo­bal se află Apple, cu o valoare estimată la circa 235 de miliarde de dolari, în creştere cu 3% faţă de anul trecut.

De asemenea, Microsoft ocupă locul trei în clasament, cu un brand estimat la o valoare de 143 de miliarde de dolari, în creştere cu 18% faţă de anul trecut.

O evoluţie spectaculoasă a avut-o retailerul american Amazon, care înre­gis­trează cea mai mare creştere în va­loare nominală dintre brandurile din Top 100, ajungând la o valoare de 139,3 mi­­liarde de dolari (41% faţă de anul trecut), clasându-se pe locul 4 în top (faţă de locul 7 ocupat în 2016).

 

 

 Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...