Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic CEZ s-a arătat interesată de privatizarea celor trei filiale de distribuție ale Electrica, în special de Electrica Muntenia Nord

CEZ s-a arătat interesată de privatizarea celor trei filiale de distribuție ale Electrica, în special de Electrica Muntenia Nord

Un articol de: - 17 Iul 2012, 14:30
Foto: jurnaldeconstantaonline.ro Economic
Compania CEZ ar putea participa la privatizarea celor trei filiale de distribuție ale Electrica, a anunțat Jan Veskrna, președintele Directoratului CEZ Romania.

"În ipoteza în care s-ar deschide procesul de privatizare al distribuțiilor, probabil am fi interesați (...) Depinde foarte mult de disponibilitatea autorităților române de a privatiza ceva", a spus Jan Veskrna.

Filiala Muntentia Nord ar reprezenta cel mai mare interes, a mai spus Veskrna, ”deoarece se poate integra imediat în rețea, în dispecerat", fiind cea mai apropiata de distributia detinuta deja de CEZ în Romania, scrie privatizarea-celor-trei-filiale-distributie-ale-electrica-special-electrica-muntenia-nord.htm" target="_blank">HotNews.

CEZ este unul dintre cei mai mari producători și furnizori de energie din Europa. România s-a anagajat față de FMI să privatizeze, până în prima parte a anului 2013, pachetul majoritar de acțiuni de la Electrica.

Citeşte mai multe despre:   privatizare
 
Loading...