Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Concurs pe Facebook organizat de Comisia Europeană pentru susţinerea biodiversităţii. Vezi care este premiul

Concurs pe Facebook organizat de Comisia Europeană pentru susţinerea biodiversităţii. Vezi care este premiul

Un articol de: - 21 Mai 2011, 20:08
Concurs pe Facebook organizat de Comisia Europeană pentru susţinerea biodiversităţii. Vezi care este premiul Economic

Comisia Europeană a organizat un concurs pe Facebook pentru a susţine biodiversitatea, oferind şi un premiu pentru a încuraja utilizatorii să participe la această campanie, respectiv o excursie în Transilvania, informează Green Report.

În cadrul concursului care face parte din campania „Biodiversitatea 2011”, participanţii au şansa de a câştiga o excursie pentru două persoane în regiunea Transilvania, alături de un ghid personal pe toată durata excursiei. Competiţie este deschisă tuturor cetăţenilor Europei care vor să viziteze România şi să petreacă o săptămână în mijlocul naturii.

Pentru a participa la concurs, utilizatorii de Facebook trebuie să viziteze pagina competiţiei şi să utilizeze aplicaţia Biodiversifică-ţi Prietenii (Biodiversify Your Friends).

Utilizatorii trebuie să îşi demonstreze angajamentul de implicare în protejarea biodiversităţii prin acţiuni concrete, care pot fi exprimate prin cuvinte, filme sau poze.

În urma unui vot al utilizatorilor de Facebook, cele mai de impact 10 acţiuni vor fi jurizate de către Comisia Europeana, care va decide câştigătorul final.

Competiţia are loc în perioada 20 mai - 31 iulie 2011.

Citeşte mai multe despre:   Comisia Europeana,   Facebook