Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Creditele cu buletinul revin în oferta băncilor, dar acum bancherii verifică venitul persoanelor direct la ANAF

Creditele cu buletinul revin în oferta băncilor, dar acum bancherii verifică venitul persoanelor direct la ANAF

Un articol de: - 30 Sep 2015, 12:26
Creditele cu buletinul revin în oferta băncilor, dar acum bancherii verifică venitul persoanelor direct la ANAF Foto: ziuanews.ro Economic

Tot mai multe bănci au început să reintroducă în ofertele lor creditele cu buletinul, dar, de această dată, ele verifică veniturile persoanelor direct la ANAF, informează ZF.

ING Bank, Raiffeisen Bank, BRD şi Idea Bank sunt câteva dintre aceste bănci, persoanele interesate putând să acce­seze astfel de împrumuturi printr-o singură vi­zită fără a mai fi nevoite să prezinte ade­verinţa de salariu sau fişa fiscală. În plus, bancherii se laudă că împrumuturile le vor fi aprobate chiar și în numai 15 minute.

Mai mult, unele dintre bănci au majorat suma maximă a împrumutului de nevoi personale chiar și până la 120.000 de lei.

Băncile încearcă astfel să-și refacă profiturile, mai ales că acestea au încheiat un acord cu ANAF care permite accesul automat la informaţii privind ve­niturile clienţilor.

Cererea de credite pentru populaţie a re­venit la nivelul de dinaintea declanșării crizei economice. Aceste credite nu mai depăşiseră nivelul lunar de 1,5 mld. lei din august 2008.

Citeşte mai multe despre:   Bancă,   ANAF,   venituri