Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Criza din Turcia afectează business-urile românești: Exportatorii se plâng că au scăzut comenzile

Criza din Turcia afectează business-urile românești: Exportatorii se plâng că au scăzut comenzile

Un articol de: - 19 Iul 2016, 15:20
Criza din Turcia afectează business-urile românești: Exportatorii se plâng că au scăzut comenzile Economic

Cele 12 ore de haos din Turcia aduc prejudicii grave exportatorilor români în această țară. Comenzile au scăzut drastic și, de asemenea, se va vedea și o scădere a investițiilor turcești la noi în țară, spune analistul economic Aurelian Dochia pentru Libertatea.

„Pe de altă parte, dacă vorbim despre importuri acestea nu vor avea prea mult de suferit pentru că românii vor găsi o cale să substituie produsele provenite de acolo. Nu putem să spunem că o să avem o criză a portocalelor. Genul acesta de produse le putem aduce și din Grecia”, adaugă acesta.

Există și o parte bună în acest haos. Investitorii străini care voiau să deschidă business-uri în Turcia s-ar putea reorienta către țara noastră.

„Investitorii se vor reorienta și ei către state mult mai stabile, precum țara noastră. Nu văd o calmare a situației în Turcia pe parcursul acestui an, iar asta nu poate decât să pună pe gânduri investitorii care doreau să ajungă în acea țară”, a mai spus Dochia.

Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Citeşte mai multe despre:   Turcia,   investitii