Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Purtătorul de cuvânt al BNR: Daniel Zamfir aruncă petarde. Nu știe cum se tranzacționează piețele (VIDEO)

Purtătorul de cuvânt al BNR: Daniel Zamfir aruncă petarde. Nu știe cum se tranzacționează piețele (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 28 Ian 2019, 19:59
Purtătorul de cuvânt al BNR: Daniel Zamfir aruncă petarde. Nu știe cum se tranzacționează piețele (VIDEO) Economic

Purtătorul de cuvânt al Băncii Naționale a României, Dan Suciu, susține că senatorul ALDE Daniel Zamfir nu știe cu funcționează piața economică și ”aruncă petarde”. 

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Se întâmplă acum”, Suciu a 

Conflictul dintre liderul Alde, Daniel Zamfir, și purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu, continuă. Cel din urmă îl acuză pe Zamfir că nu știe cum funcționează piața economică și „aruncă petarde”.

„Suntem într-o mare confuzie și într-o dorință de a crea o confuzie totală în piață ca să găsim vrăjitoare vinovate de fel de fel de lucruri. (...) Domnul Zamfir aruncă petarde, în spatele unor petarde cu siguranță se pot ascunde multe lucruri. Dânsul nu știe cum se tranzacționează piețele și nu are dreptate. Faptul că este senator nu-l face mai informat. Trebuie să se informeze și să aibă onestitate”, a declarat Dan Suciu.

În urmă cu o săptămână, Daniel Zamfir a acuzat, într-o conferință cu titlul "Adevărul despre ROBOR", indicele este trucat cu ajutorul unor oameni din Banca Naţională. Mai mult, acesta a anunţat că deţine anumite documente compromiţătoare, care ar putea fi de competenţa DIICOT.

Senatorul ALDE anunța că are și documente care atestă, spune el, întelegerea dintre banci. Daniel Zamfir va prezenta actele respective Comisiei Economice din Senat pe data de 29 ianuarie. În cadrul aceleiași ședințe au fost invitați guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, și pe Marius Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, pentru a da explicații despre ROBOR.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   dan suciu,   Daniel Zamfir