Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Dărnicia lui Tudorache: Primăria Sectorului 1 va aloca bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului (VIDEO)

Dărnicia lui Tudorache: Primăria Sectorului 1 va aloca bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 29 Iul 2016, 20:27
Dărnicia lui Tudorache: Primăria Sectorului 1 va aloca bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului (VIDEO) Economic

Primarul Sectorului 1 este tare darnic cu bisericile, mai ales că nu dă de la el, ci din banii publici. Dan Tudorache a hotărât să dea 10 milioane de lei din bugetul sectorului pentru Catedrala Mântuirii Neamului. Propunerea a fost introdusă de primar în ultima clipă în şedinţa consiliului local dar s-a lovit de refuzul consilierilor, potrivit B1 TV.

Braţ la braţ cu reprezentantul bisericii, Dan Tudorache a încercat din răsputeri să îi convingă pe consilieri să dea cei 10 milioane de lei. Propunerea a fost introdusă de primar în ultima clipă în şedinţa consiliului local însă, din fericire pentru buzunarele bucureştenilor, nu a fost acceptată de consilieri.

Potrivit unui protocol încheiat între edilul sectorului 1 şi biserică, cele 10 milioane ar trebui daţi eşalonat, iar în schimbul acestei donaţii generoase din banii publici, biserica va pomeni public si consecvent numele Sectorului 1 ca partener principal in fata celorlalti finantatori publici din Romania.

Citeşte mai multe despre:   Catedrala Mântuirii Neamului ,   bani,   Primaria Sectorului 1