Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Deconturile pentru contractele de la nivel locale, făcute "exact cât se lucrează": Ministrul de Finanțe a discutat marți cu delegația FMI (VIDEO)

Deconturile pentru contractele de la nivel locale, făcute "exact cât se lucrează": Ministrul de Finanțe a discutat marți cu delegația FMI (VIDEO)

Un articol de: - 13 Oct 2015, 14:51
Deconturile pentru contractele de la nivel locale, făcute "exact cât se lucrează": Ministrul de Finanțe a discutat marți cu delegația FMI (VIDEO) Economic

Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe, a discutat, luni, cu delegația FMI și a declarat schimbările care vor urma să aibă loc în perioada viitoare.

Astfel, prima schimbare este faptul că urmează să fie dată o ordonanță de urgență cu privire la contractele la nivel local.

Firmele care efectuează lucrări în teritoriu vor veni cu facturi la decontare, iar banii vor fi dați în funcție de munca prestată, "exact cât se lucrează", nu de cea cerută.

De altfel, la începutul lunii noiembrie va exista o situație a companiilor de stat realizată de BELD și BMI. În urma acesteia se vor lua deciziilor potrivite pentru a vedea ce se va întâmpla cu ele.

"Nu ne mai permitem să cheltuim banii ineficient, fără creștere economică", a precizat ministrul.

În ceea ce privește bugetul, o schiță a acestuia ar urma să apară la sfârșitul lunii octombrie.Citeşte mai multe despre:   Eugen Teodorovici,   ministru de finante