Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Dedeman a semnat contractul cu AFI Park, după un an și jumătate de negocieri: Este cea mai mare tranzacție realizată în România!

Dedeman a semnat contractul cu AFI Park, după un an și jumătate de negocieri: Este cea mai mare tranzacție realizată în România!

Un articol de: - 02 Iun 2017, 15:32
Dedeman a semnat contractul cu AFI Park, după un an și jumătate de negocieri: Este cea mai mare tranzacție realizată în România! Economic

Fratții Dragoș și Adrian Pavăl sunt cei care dețin una dintre cele mai de succes și profitabile afaceri din România, rețeaua de bricolaje, Dedeman. Aceștia au semnat cu israelienii de la Africa Israel un acord care prevede achiziționarea de către gigantul românesc a clădirii de birouri AFI Park 1-5 de lângă mall-ul AFI Palace Cotroceni, la prețul de 164 de milioane de euro. Aceasta este cea mai mare tranzacție realizată pe piața românească de birouri.

„Clădirile de birouri AFI Park sunt achi­zi­ţio­nate direct pe Dedeman în acest mo­­ment. În ceea ce priveşte businessul maga­zi­ne­lor Dede­man, estimările noastre sunt că vom ajun­ge în acest an la 1,25 de miliarde de euro“, a de­clarat pentru ZF Dragoş Pavăl, cel care con­tro­lează lanţul format din 45 de maga­zine de bricolaj.

„Încheierea tranzacţiei va marca prima vânzare a AFI Europe pe piaţa din România. Acesta este un pas important din punctul nos­tru de vedere ca dezvoltator internaţional care a investit mai mult de 500 mil. euro în Ro­mâ­nia şi care dezvoltă, în prezent, trei noi pro­iec­te importante: proiectul mixt AFI Braşov, care in­clude un centru comercial de 45.000 mp şi birouri clasa A de 25.000 mp, birourile AFI Tech Park - 56.000 mp şi proiectul rezidenţial AFI City în Bucureştii Noi“, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

Citeşte mai multe despre:   tranzactie