Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic DENT ESTET deschide prima clinică din Europa dedicată exclusiv adolescenţilor şi lansează campania "Your smile. Your choice"

DENT ESTET deschide prima clinică din Europa dedicată exclusiv adolescenţilor şi lansează campania "Your smile. Your choice"

Un articol de: - 05 Noi 2012, 13:47
DENT ESTET deschide prima clinică din Europa dedicată exclusiv adolescenţilor şi lansează campania "Your smile. Your choice" Economic
DENT ESTET, lider pe piaţa de servicii stomatologice din România, deschide DENT ESTET 4 Teens, prima clinică stomatologică din ţară, dar şi din Europa, care se adresează exclusiv adolescenţilor. Potrivit unui comunicat de presă, investiţia în clinică se ridică la 250.000 de euro, iar ţintele fixate pentru primul an de activitate sunt de peste 2.000 de pacienţi şi o cifră de afaceri de 700.000 de euro.

 „Motivul pentru care am decis să deschidem o clinică dedicată adolescenţilor este faptul că în ţara noastră pacienţii din grupa de vârstă 10 – 17 ani se regăsesc în număr foarte mic în cabinetele stomatologice, deşi afecţiunile dentare în perioada adolescenţei sunt complexe şi necesită o abordare specifică. Potrivit unei analize DENT ESTET, 90% dintre adolescenţii români nu merg nici măcar o dată pe an la stomatolog. Totodată, având în vedere succesul DENT ESTET 4 Kids şi deschiderea pacienţilor către servicii stomatologice specializate, noua clinică reprezintă o dezvoltare firească a grupului, în care vrem să atragem adolescenţii cu servicii adaptate şi personalizate”, susţine dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET.

Simultan cu lansarea acestei clinici, DENT ESTET a demarat şi o campanie de educare a tinerilor, denumită „Your smile.Your choice”, care se desfăşoară în şcoli începând cu 1 noiembrie şi care constă în acţiuni de informare, dar şi de evaluare a problemelor dentare ale adolescenţilor. 

Campania este susținută de clinica DENT ESTET 4 TEENS prin Excellence Ortho Center, departamentul specializat în servicii ortodontice pe segmente de vârstă al DENT ESTET. În cadrul aceleiaşi campanii, DENT ESTET 4 Teens oferă o primă consultaţie ortodontică gratuită, precum şi reducere la achiziţionarea unui aparat dentar.

Clinica acoperă toată gama de servicii stomatologice, de la terapie, la estetică dentară şi servicii de ortodonţie. Ortodonţia reprezintă, de altfel, focusul DENT ESTET 4 Teens, în contextul în care peste 50% dintre adolescenţii români au nevoie de aparat dentar, potrivit unei evaluări a DENT ESTET.

„Principalul tratament de care adolescenţii au nevoie este cel ortodontic, având în vedere multitudinea de probleme de malpoziţionare şi înghesuire a dinţilor specifice acestei vârste, dar şi implicaţiile de ordin medical, dar şi psihologic şi emoţional pe care netratarea acestora le generează. Academia Americană de Stomatologie Pediatrică recomandă efectuarea primei evaluări ortodontice la vârsta de şapte ani, astfel că perioada adolescenței reprezintă momentul ideal pentru corectarea acestor probleme cu rezultate eficiente, cost şi perioadă de tratament reduse”, explică Catrinel Hagivreta, Manager Executiv DENT ESTET.

Reţeaua de clinici DENT ESTET dispune, începând din 2009, de un departament specializat de ortodonţie, Excellence Orto Center, în care lucrează cea mai mare echipă de medici din ţară specializaţi în tratament ortodontic pe grupe de vârstă, colaboratori exclusivi şi full time ai DENT ESTET.

Grupul de clinici DENT ESTET este lider de piaţă în domeniul serviciilor medicale stomatologice, având o tradiţie de 14 ani. Grupul înglobează cinci clinici dentare, dintre care una destinată exclusiv copiilor şi una adresată adolescenţilor, toate oferind servicii dentare complete, efectuate de o echipă de medici specialisti si cea mai avansată tehnologie din domeniul stomatologic. DENT ESTET 4 KIDS este prima clinică din Europa de Est destinată exclusiv copiilor, iar DENT ESTET 4 TEENS este prima clinică din Europa adresată exclusiv adolescenţilor.

Citeşte mai multe despre:   adolescenti