Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Dent Estet îşi consolidează poziţia de lider printr-un parteneriat cu MediHelp International şi BUPA Worldwide

Dent Estet îşi consolidează poziţia de lider printr-un parteneriat cu MediHelp International şi BUPA Worldwide

Un articol de: - 13 Mar 2012, 15:58
Economic
Clinica DENT ESTET continua sa ridice la noi standarde actul medical in medicina dentara, consolidandu-si pozitia de lider printr-un parteneriat strategic cu compania de asigurari de sanatate MediHelp International.

Acest parteneriat vine in intampinarea clientilor MediHelp, carora le pune la dispozitie servicii medicale premium in toate clinicile DENT ESTET si faciliteaza cetatenilor romani domiciliati in strainatate continuarea tratamentelor stomatologice in Romania. Totodata, parteneriatul ofera clientilor DENT ESTET posibilitatea de a-si face asigurari de sanatate, asigurari a caror calitate se ridica la nivelul cu care acestia au fost obisnuiti: servicii premium in conditii extrem de avantajoase.

“A fi numarul 1 nu este un titlu de glorie. Este o resposabilitate si o promisiune fata de clientii actuali, dar si fata de cei viitori. Prin aceasta alianta suntem in masura sa oferim servicii medicale la standarde inalte nu numai pacientilor nostri, ci si clientilor MediHelp din Romania si din strainatate, care au asigurari BUPA International”, a declarat dr. Oana Taban, CEO Dent Estet.

Este cunoscut faptul ca, prin politicile sale de comunicare, echipa DENT ESTET a promovat in mod constant preventia in ceea ce priveste problemele dentare, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Din ce in ce mai multi oamenii au inteles ca este mai sanatos si, nu in ultimul rand, mai ieftin, sa previi problemele stomatologice, decat sa ajungi la medic atunci cand apare durerea si cand tratamentul este mult mai costisitor si mai de durata. Prin urmare, o buna parte dintre clientii DENT ESTET au ales sa isi faca asigurari de sanatate cu servicii stomatologice incluse sau sa opteze pentru un abonament stomatologic pe termen lung.

In acest context, parteneriatul cu MediHelp este o continuare fireasca a actiunilor intreprinse de DENT ESTET pentru promovarea preventiei si a importantei pe care o are metinerea unei danturi sanatoase.  Alianta cu una dintre cele mai mari companii de asigurari de sanatate intareste garantia ca in clinicile DENT ESTET sunt oferite servicii medicale la cele mai inalte standarde.

 
 
 
Loading...