Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic DENT ESTET lansează, în premieră, „ImplantConnect” - un program de informare și educare privind implantul dentar

DENT ESTET lansează, în premieră, „ImplantConnect” - un program de informare și educare privind implantul dentar

Un articol de: - 11 Iun 2014, 11:25
Economic

În România, 2 din 3 adulți au declarat că nu mai au toți dinții naturali, fapt ce plasează țara noastră printre ultimele locuri în Uniunea Europeană în ceea ce privește sănătatea dentară. Media la nivel european este 59%, cu unsprezece procente mai puțin față de țara noastră. În plus, doar 7% dintre europeni au declarat că s-au simțit jenați cel putin o dată pe parcursul unui an de aspectul estetic al zâmbetului lor, pe când procentajul pentru România este mai mult decât dublu (16%).  

ImplantConnect – Primul seminar de informare pentru pacienți cu privire la implantul dentar 

DENT ESTET, liderul pieței de servicii stomatologice private din România, lansează „ImplantConnect”, un program de informare și educare privind implantul dentar, unic în țara noastră. În cadrul acestuia, specialiștii DENT ESTET oferă actualilor și potențialilor pacienți informații complete și personalizate despre nevoile pe care le au și despre soluțiile optime de redobândire a zâmbetului. 

„Raportat la ponderea mare a adulților care au nevoie de implanturi dentare, numărul intervențiilor de acest fel este încă scăzut în România, principalele bariere fiind anxietatea cauzată de complexitatea intervenției, neconștientizarea nevoii sau accesul dificil la informații de încredere. ImplantConnect este soluția pentru eliminarea acestor bariere.”dr. Oana Taban

În cadrul seminarului, participanții beneficiază de o consultație de specialitate și un plan detaliat de tratament și au oportunitatea de a discuta deschis cu specialiștii implantologi ai clinicii despre opțiunile pe care le au. Evenimentul va fi realizat periodic, iar accesul la programul „Implant Connect” se va face printr-o simplă înscriere pe site-ul clinicii – www.dentestet.roIntervenții de reconstrucție dentară realizate  în cadrul „ImplantConnect”

Pentru a înțelege cât mai bine ce presupune o intervenție implantologică, cei prezenți în cadrul primei ediții au avut ocazia de a asista la un tratament de reconstrucție dentară realizat de unul dintre medicii diviziei de implantologie a grupului de clinici.

„Ne dorim ca, prin aceste seminarii, să le asigurăm candidaților pentru implant dentar acces la toate informațiile de care au nevoie pentru a lua o decizie corectă în alegerea tratamentului. Tocmai de aceea, le-am oferit ocazia de a urmări în timp real cum se desfășoară o astfel de operație în condiții optime de siguranță și confort.”
Catrinel Hagivreta, Director Executiv DENT ESTET.

Pacientul care a beneficiat de o astfel de procedură este Valentin, un tânăr de 31 de ani care necesită o reabilitare totală a danturii. Din cauza unor carii complicate și a altor probleme netratate la timp, pacientul și-a pierdut o parte din dinți, astfel fiindu-i afectate masticația și aspectul fizionomic. El a fost atent investigat și diagnosticat, iar planul de tratament a fost elaborat de echipa de medici ai diviziei de implantologie dentară din cadrul grupului de clinici. Tratamentul de reconstrucție dentară va fi unul de durată. Prima etapă din planul de tratament a fost realizată prin inserarea de implanturi în maxilarul inferior, urmând ca maxilarul superior să fie tratat în perioada următoare prin proceduri mai complexe, printre care extracții, sinus lifting, augmentare osoasă și, ulterior, implanturi.   

Despre DENT ESTET

Grupul de clinici DENT ESTET este lider de piaţă în domeniul serviciilor de medicină dentară și înglobează şapte clinici dentare. Având până în prezent o bază de peste 35.000 de pacienți, DENT ESTET oferă servicii dentare complete si reunește o echipă de peste 150 de membri, dintre care 50 de medici specializați în fiecare ramură a stomatologiei, care folosesc cea mai performantă tehnologie din domeniu. În cei 15 ani de activitate, compania a contribuit considerabil la progresul pieței de medicină dentară din România prin introducerea în premieră a celor mai avansate servicii și echipamente.www.dentestet.ro

Citeşte mai multe despre:   informare
 
 
 
Loading...