Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Deplăsarile pe bani europeni, în atenţia publică. Vizita unei delegaţii de europarlamentari a costat JUMĂTATE DE MILION DE EURO!

Deplăsarile pe bani europeni, în atenţia publică. Vizita unei delegaţii de europarlamentari a costat JUMĂTATE DE MILION DE EURO!

Un articol de: - 05 Noi 2016, 10:55
foto: click.ro Economic

Deplăsarile pe bani europeni au intrat în atenţia publică. Asta după ce o delegaţie de europarlamentari a făcut o vizită de 3 zile în Uruguay, care a costat nu mai putin de jumătate de milion de euro.

Printre europarlamentarii care au făcut parte din delegaţie se află şi Renate Weber. Pe lista membrilor delegaţiei se află şi Claudia Tapardel, însă potrivit declaraţiilor lui Weber, acesta nu ar fi mers în Uruguay, arată B1 TV.

Delegaţia a participat la Adunarea Parlamentară Euro-Latinoamericană. Mai mult, în vizită a fost inclusă şi o recepţie cu şampanie pentru sărbătorirea unui premiu literar, dar şi o cină cu peşte la grătar, servită la un hotel aflat pe malul mării. Cum era de aşteptat, deplasarea s-a făcut la bussness-class.

Vizita a avut ca rezultat rezoluţii fără caracter obligatoriu referitor la "restructurarea datoriei suverane", un angajament de a aborda "inegalităţile prin politici de coeziune socială" şi sprijinirea procesului de pace din Columbia.

Vizita a intrat în atenţia publică. Markus Ferber, un europarlamentar german din partea PPE care a facut parte din delegatie, a spus că vizita a contribuit la aprofundarea "relaţiilor cu factori de decizie de pe cealalată parte a Atlanticului" şi "încurajarea unor relaţii rezistente".

Cu toate acestea, nu toată lumea este de acord. Un oficial parlamentar a spus că nu este necesar să trimitem 97 de oameni în Uruguay.

Politico precizează că nu este clar numărul persoanelor care au mers în realitate în Uruguay, dar nici care vor fi costurile finale pentru că participanţii au la dispoziţie 18 luni pentru a depune decont.

Citeşte mai multe despre:   vizita,   delegatie
 
 
 
Loading...