Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Directorul Companiei Naționale Aeroporturi București a fost revocat din funcție: Consiliul de administrație a constatat că nu a fost realizat planul de investiții

Directorul Companiei Naționale Aeroporturi București a fost revocat din funcție: Consiliul de administrație a constatat că nu a fost realizat planul de investiții

Un articol de: - 01 Iul 2016, 15:32
Foto: b365.ro Economic

Directorul Companiei de Aeroporturi, Sorinel Ciobanu, a fost schimbat din funcție, informează B1 TV.

Consiliul de administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București a decis rezilierea contractului de mandat și revocarea din funcție a directorului general pentru că s-a constatat nerealizarea planului de investiții.

"Consiliul de Administraţie al CNAB a decis rezilierea contractului de mandat şi revocarea din funcţia de Director General a domnului Sorinel Ciobanu, după ce a fost constatată nerealizarea planului de investiţii", se arată în comunicatul oficial al Companiei Naționale de Aeroporturi București.

În locul lui Sorinel Ciobanu va veni Cătălin Peșteșan, cel care va ocupa funcția de director general interimar până când se va stabili cine va fi noul director al Companiei Naționale de aeroporturi.

"Prerogativele de Director General vor fi preluate interimar de către unul din membrii Consiliului de Administraţie al CNAB, Cosmin -Cătălin Peşteşan, Manager Public în cadrul Direcţiei de Transport Aerian la Ministerul Transporturilor.

Cosmin – Cătălin Peşteşan are experienţă în domeniul aviaţiei civile, fiind reprezentantul României pe acest domeniu în cadrul organizaţiilor internaţionale: Eurocontrol, ICAO, NATO, Comisia Europeană. Până în prezent, activitatea sa profesională a inclus elaborarea unor acte normative relevante pentru aviaţia civilă precum şi reprezentarea Ministerului Transporturilor în cadrul unor întâlniri la nivel internaţional cu organisme din domeniu", se mai arată în comunicat.

Citeşte mai multe despre:   director
 
Loading...