Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Licitația pentru Tronsonul 4 al drumului expres Craiova - Pitești a fost deblocată: CNAIR a răspuns clarificărilor cerute

Licitația pentru Tronsonul 4 al drumului expres Craiova - Pitești a fost deblocată: CNAIR a răspuns clarificărilor cerute

Un articol de: Sebastian Pricop - 16 Ian 2020, 12:06
Licitația pentru Tronsonul 4 al drumului expres Craiova - Pitești a fost deblocată: CNAIR a răspuns clarificărilor cerute Economic

Un nou pas pentru construcția drumului expres Craiova - Piteși! CNAIR a răspuns clarificărilor cerute de ofertanții pentru Tronsonul 4, în lungime de 32 de kilometri, și astfel a reușit deblocarea procedurii de licitație.

"Miercuri, 15.01.2020, CNAIR SA a ridicat suspendarea procedurii "Proiectare și Execuție „Drum Expres Craiova - Pitești" Tronsonul 4”", publicând răspunsul consolidat la clarificările adresate de către operatorii economici până la primul termen limită menționat în cadrul documentatiei de atribuire. Odată cu ridicarea suspendării procedurii, a fost acordat un nou termen limită de depunere al ofertelor până la data de 24.02.2020”, a CNAIR într-un comunicat de presă.

"Menționăm că operatorii economici interesați de participarea la această procedura de achiziție publică au dreptul de a adresa noi solicitări de clarificare până la ultimul termen menționat în cadrul documentatiei de atribuire (21 de zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor). CNAIR SA va răspunde la aceste solicitări, precum și la cele adresate deja de operatorii economici ulterior primului termen limită menționat în documentația de atribuire, cu respectarea termenului de 12 zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor”, completează Compania.

Tronsonul 4 are o lungime de 31,81( km 89+300 – km 121+115), va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt si Argeș și intersectia cu autostrada 1 București - Pitești și va tranzita teritoriile localităților Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni, Oarja.

Valoarea estimată a Tronsonului 4 este de 909.669.122,09 Lei fără TVA, iar durata contractului este de 36 luni și cuprinde: 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor.
Cu toate acestea, Tronsonul 3, adiacent, este în continuare blocat în licitație din același motiv al lipsei de răspunsuri de la autorități.

Drumul expres Craiova - Pitești este împărțit în patru loturi, are o lungime totală de 121 de km, prevede două benzi de câte 3,5 metri lățime fiecare, fără bandă de urgență, acostamente de câte 1,5m pe fiecare parte și o bandă mediană cu separator lată de 3 metri.

Licitațiile pentru cele 4 loturi aferente drumului expres Craiova - Pitești au fost lansate încă din iulie 2017, dar doar Tronsoanele 1 și 2 au fost până acum contractate.
 

Citeşte mai multe despre:   CNAIR,   Stiri Craiova,   Stiri Pitesti