?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic E OFICIAL! Prime de 15.500 de lei pentru noii angajați. Care sunt condițiile

E OFICIAL! Prime de 15.500 de lei pentru noii angajați. Care sunt condițiile

Un articol de: B1.ro - 22 Ian 2019, 21:28
Economic

Sume incredibile oferite în județul cu cea mai mare rată de șomaj din țară, Vaslui. Autoritățile recurg la metode ieșite din comun pentru a determina șomerii să-și găsească un loc de muncă. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui acordă prime de instalare și de mobilitate persoanelor care se angajează în altă localitate față de cea de domiciliu. Valoarea lor urcă constant în funcție de numărul de kilometri, iar dacă proaspătul salariat este dispus să se mute, primește chiar și 12.500 de lei anual. Prima urcă până la 15.500 de lei dacă își ia cu el și familia. 

Anunțul public a fost postat pe pagina oficială de internet a AJOFM Vaslui, județ unde rata șomajului tinde către 10%, adică una din zece persoane apte de muncă nu are un job.

„Prima de instalare se acordă, astfel: 12.500 lei pentru persoanele înregistrate ca șomeri în evidențele AJOFM Vaslui și care se încadrează în muncă, potrivit legii, într-o altă localitate și, ca urmare a acestui fapt, își schimbă domiciliul/ reședința; 15.500 lei pentru persoanele înregistrate ca șomeri în evidențele AJOFM Vaslui și care se încadrează în muncă, potrivit legii, într-o altă localitate și, ca urmare a acestui fapt, își schimbă domiciliul/ reședința, în situația în care sunt însoțite de membrii familiei în sensul Legii Nr.287/2009 privind Codul civil, republicată, iar în cazul familiei monoparentale, în situația în care sunt însoțite de copilul sau copiii aflați în întreținere; în cazul în care ambii soți îndeplinesc condițiile de acordare a primei de instalare, unul va primi suma de 12.500 lei, iar celălalt va primi o primă de instalare în cuantum de 3.500 lei' , arată reprezentanții agenției, potrivit vremeanoua.ro.

Citeşte mai multe despre:   Vaslui
 
 
 
Loading...