E OFICIAL! Se dau câte 2.080 de lei pe LUNĂ! BANII vor intra DIRECT PE CARD! Noul GUVERN a făcut ANUNȚUL așteptat de TOȚI ROMÂNII

E OFICIAL! Se dau câte 2.080 de lei pe LUNĂ! BANII vor intra DIRECT PE CARD! Noul GUVERN a făcut ANUNȚUL așteptat de TOȚI ROMÂNII

Vești bune pentru români! Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat că voucherele de vacanță vor fi acordate și în extrasezon. iar salariații vor putea decide perioada pentru care vor primi tichetele.

CRISTIAN POMOHACI A FĂCUT RAVAGII PE SCENĂ! NIMENI NU SE AȘTEPTA SĂ O FACĂ ÎN PUBLIC! FANII ȘI-AU PUS MÂNA LA OCHI (IMAGINI BOMBĂ)

Sumele necesare pentru acordarea tichetelor de vacanță vor apărea în proiectul de buget pentru 2020, a declarat sâmbătă ministrul Economiei Virgil Popescu.

VEȘTI TRAGICE PENTRU ROMÂNI! GATA, VINE MARELE CUTREMUR! GHEORGHE MĂRMUREANU A FĂCUT ANUNȚUL! IMAGINI DE COȘMAR (GALERIE FOTO)

”Menținem voucherele de vacanță, niciodată nu a fost problema renunțării la voucherele de vacanță. Mai mult, avem o inițiativă parlamentară în dezbatere la Camera Deputaților cu privire la voucherele din domeniul privat, companiile private”, a spus ministrul, într-o televiziune televizată, informează digi24.ro.

ŞOC ÎN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZĂ

Ministrul spune că voucherele vor fi acordate și în extrasezon iar salariații vor putea decide perioada pentru care vor primi tichetele.

”Vom găsi soluția pentru ca oamenii să poată alege, poate că se vor duce cu ele în extrasezon în 2021, vom extinde perioada”, a adăugat Virgil Popescu.
Conform unei inițiative a guvenului PSD, beneficiarii ar fi trebuit să opteze pentru tichete în sezon sau în extrasezon până la 1 noiembrie. Actul normativ nu a intrat în vigoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe