Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Eugen Teodorovici: Amânarea Codului fiscal are consecințe grave. România ar putea fi privată de creșterea economică pe care toți ne-o dorim (VIDEO)
Exclusiv

Eugen Teodorovici: Amânarea Codului fiscal are consecințe grave. România ar putea fi privată de creșterea economică pe care toți ne-o dorim (VIDEO)

Un articol de: - 17 Iul 2015, 12:13
Eugen Teodorovici: Amânarea Codului fiscal are consecințe grave. România ar putea fi privată de creșterea economică pe care toți ne-o dorim (VIDEO) Foto: B1 TV Economic

Ministrul de Finațe, Eugen teodorovici, a declarat vineri, într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 că orice amânare de adoptare a Codului Fiscal are consecințe grave. Acesta a mai subliniat că România este privată astfel de creșterea economică pe care toți românii și-o doresc.

”În tot acest timp de la trimiterea Codului Fiscal către președinte am avut discuții cu echipa domniei sale (n.r. Klaus Iohannis), am trimis toate datele pe care domnia sa le-a solicitat. Azi aam avut o ultimă încercare pentru a vedea dacă sunt chestiuni de explicat, dar din păcate nu s-a întâmplat”, a spus Teodorovici.

Acesta a mai precizat că orice întârziere a bugetului pe 2016 conduce la instabilitate, o temere în mediul de afaceri.

”Este pentru prima oară când România poate profita de o astfel de poziție la nivel european”, a mai spus acesta.

În ședința de adoptare a Codul Fiscal a fost un consens în Comisia de buget-finanțe în Camera Deputaților, a subliniat Teodorovici.

Ministrul de Finanțe a venit și cu o soluție în cazul în care se va lua o decizie împotriva Codului Fiscal: o sesiune extraordinară a Parlamentului.

”Toate aceste măsuri ale Codului Fiscal se vor face simțite începând cu 2016”, a afirmat ministrul.

Cheltuielile publice vor fi mult mai eficient realizate, a menționat Eugen Teodorovici, subliniind că acolo unde va fi posibil, cheltuielile nejustificate vor fi tăiate.

Eugen Teodorovici: Amânarea codului fiscal are consecințe grave. România ar putea fi privată de creșterea economică pe care toți ne-o dorim


Citeşte mai multe despre:   Eugen Teodorovici