Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Explicație halucinantă oferită de Tăriceanu: "Eu nu am văzut nicio scumpire la carburant. Sunt creșteri de prețuri" (VIDEO)

Explicație halucinantă oferită de Tăriceanu: "Eu nu am văzut nicio scumpire la carburant. Sunt creșteri de prețuri" (VIDEO)

Un articol de: - 28 Sep 2017, 15:00
Explicație halucinantă oferită de Tăriceanu: "Eu nu am văzut nicio scumpire la carburant. Sunt creșteri de prețuri" (VIDEO) Economic

Președintele Senatului a venit cu o explicație care sfidează logica în momentul în care a fost atenționat că acciza introdusă pe carburant a scumpit prețul din benzinării. Tăriceanu susține că el nu a văzut "scumpiri" ci doar "creșteri de prețuri".

"Eu nu am văzut nicio scumpire la carburant, au fost câteva creșteri de prețuri sau scăderi de prețuri. Sunt diferențe foarte mari de până la 10%", a afirmat Tăriceanu.

Președintele Senatului a mai precizat că dorește să fie menținută acciza în ciuda faptului că în comisia de buget s-a decis anularea ei.

"Am văzut ce s-a întâmplat în comisia de buget din Senat și nu sunt de acord. Sigur că este o preocupare firească. Atunci când am eliminat supraacciza, nu am văzut scăderi la prețurile la carburant. Am văzut doar o scădere a veniturilor la buget", a declarat Tăriceanu.

Explicație halucinantă oferită de Tăriceanu: "Eu nu am văzut nicio scumpire la carburant. Sunt creșteri de prețuri"

Citeşte mai multe despre:   Calin Popescu Tariceanu,   ALDE,   scumpire