Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Iași: Fiscul a trimis o somație de plată pe numele unei fetițe de șase ani 

Iași: Fiscul a trimis o somație de plată pe numele unei fetițe de șase ani 

Un articol de: - 22 Apr 2018, 15:25
Iași: Fiscul a trimis o somație de plată pe numele unei fetițe de șase ani  Economic

Fiscul îi pune pe români în situații care de care mai absurde. O femeie a primit un act de la Casa de Asigurări de Sănătate Iași prin care i se cere să plătească 35 de lei, sump ce reprezintă contribuția de asigurări de sănătate aferente anilor 2014 și 2015, când fiica ei a fost internată în spital. 

Bizar este faptul că somația a fost trimisă pe numele fetiței de șase ani. Iar dacă suma cu pricina nu va fi achitată în termen de 15 zile, micuța ar trebui să suporte atât cheltuieli de judecată, cât și pe cele pentru executare silită, informează Realitatea.net. 

Mama fetiței nu este revoltată de suma pe care trebuie să o plătească, ci de faptul că somația i-a fost adresată copilei sale minore. 

"Toată situaţia asta e de-a râsu'- plânsu'. Eu înţeleg că nu este o sumă mare şi nu am nimic împotrivă să o achit, dar ma deranjează că această somaţie a fost trimisă unui minor, de clasa pregătitoare, şi nu mie, ca parinte şi tutore al minorului. Mâine dimineaţă, la prima oră, voi fi acolo, de mână cu fata, pentru ca nu e normal ca un copil de 6 ani să platească, dacă era pe numele meu, indiferent de sumă, plăteam, dar cum să îi trimiţi copilului? Din ce să plătească datoriile, din alocaţie?", a declarat mama fetiţei.

Citeşte mai multe despre:   Fisc,   Stiri Iasi