Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Fiscul execută o universitate pentru datorii de 20 de milioane de lei. Vinde pupitrele studenților, cărți și dicționare

Fiscul execută o universitate pentru datorii de 20 de milioane de lei. Vinde pupitrele studenților, cărți și dicționare

Un articol de: - 26 Iun 2017, 11:22
Fiscul execută o universitate pentru datorii de 20 de milioane de lei. Vinde pupitrele studenților, cărți și dicționare Foto:Radio Iasi Economic

Fiscul a scos la vânzare bunuri în valoare de aproape 6 milioane de lei ale Universității Petre Andrei din Iași, de la care are de recuperat datorii de 20 de milioane de lei, informează profit.ro.

Astfel, au fost puse la vânzare două spații de aproape 400 de metri pătrați și un teren de 120 de metri pătrați pentru 1,4 milioane de lei, precum și bunuri mobile în valoare de 4,4 milioane de lei. Printre acestea se află calculatoare, imprimante, laptopuri, catedre, pupitre pentru studenți, table, dulapuri, scaune, jaluzele, telefoane, bibliorafturi, carți, reviste, tratate, manuale, dicționare, cuiere și stingătoare.

Toate vor fi vândute în cadrul unei licitații ce se va desfășura pe 6 iulie.

Tot în cadrul unei astfel de licitații, în august 2014, Fiscul a vândut sediul central al Universității Petre Andrei, o clădire de 13 etaje. Aceasta a fost achiziționată pentru 15,5 milioane de lei de Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași.

Citeşte mai multe despre:   ANAF,   datorii,   vanzare