Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Florin Cîțu: Investiţiile publice sunt la minim istoric. Banii s-au dus către pensii speciale şi salarii pentru amante (FOTO)

Florin Cîțu: Investiţiile publice sunt la minim istoric. Banii s-au dus către pensii speciale şi salarii pentru amante (FOTO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 09 Iul 2019, 15:35
Sursă foto: Facebook / Eugen Teodorovici Economic

Investiţiile publice ca procentaj din PIB au ajuns la un minim istoric, iar din banii alocaţi investiţiilor s-au făcut transferuri în scop electoral către salarii de lux pentru bugetari, pensii speciale, salarii pentru amante şi beizadele, a precizat într-o postare de pe Facebook, de marţi, a senatorului PNL, Florin Cîțu.

"PSD+ALDE aţi FURAT banii de investiţii din buget! 

Investiţiile publice ca % din PIB au ajuns la minim istoric în guvernările PSD+ALDE. Теодорович ştie cel mai bine şi va răspunde pentru asta, chiar dacă NU ŞI-A asumat bugetul pentru 2019", a precizat senatorul.

Foto: Evoluția (sau involuția) investițiilor din România în intervalul 2009-2018 (sursă foto: Facebook / Florin Cîțu)

Ulterior, a explicat de ce investiţiile au ajuns la un minim istoric.

"PSD +ALDE au TĂIAT din banii alocaţi investiţiilor şi i-au transferat în scop electoral către cheltuieli NEPRODUCTIVE- salarii de lux pentru bugetari, pensii speciale, salarii pentru amante şi beizadele, subvenţii pentru companiile de stat, asistaţi sociali care pot să muncească dar nu vor", a explicat Florin Cîțu.

În încheiere, a precizat şi de unde au fost obţinuți o parte a banilor ulterior utilizaţi pentru salarii de lux şi pensii speciale.

"În tot acest timp au crescut taxele, accizele şi au suprareglementat economia- supraacciza, suprataxarea contracte part time, OUG 114, OUG 19/2019, TVA Defalcat etc."

Precizările senatorului Florin Cîțu au venit în succesiune după alte câteva postări, toate legate de modul în care a fost gestionat bugetul. Zilele trecute, Florin Cîţu a indicat că 32.6% din toate veniturile statului sunt date pe salariile bugetarilor.

Foto: Senatorul PNL, Florin Cîţu (sursă foto: Facebook / Florin Cîţu)

 

Postarea originală de pe Facebook a senatorului Florin Cîțu

Citeşte mai multe despre:   Florin Cîțu
 
 
 
Loading...