Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Florin Cîțu: Am asigurat finanţarea pentru prima parte a anului viitor (VIDEO)

Florin Cîțu: Am asigurat finanţarea pentru prima parte a anului viitor (VIDEO)

Un articol de: Irina Mina - 16 Dec 2020, 14:54
Florin Cîțu: Am asigurat finanţarea pentru prima parte a anului viitor (VIDEO) Economic

Florin Cîțu, ministrul de Finanțe, a declarat, într-un videoclip publicat pe pagina sa de Facebook, că finanţarea pentru prima parte a anului viitor, respectiv primele patru sau cinci luni ale anului 2021, este asigurată şi nu există nicio problemă pentru cheltuieli.

”Am văzut în spaţiul public foarte multă îngrijorare cu privire la situaţia economic a României. Vreau să vă asigur pe toţi că nu este nicio problemă, mai mult sunt două lucruri p care vreau să vi le prezint. În primul rând, am asigurat finanţarea pentru prima parte a anului viitor, vorbim de cheltuielile pentru primele patru-cinci luni. Nu există nicio problemă pentru cheltuieli, mai ales pentru cheltuielile în sănătate, investiţii. Banii îi avem, nu este nicio problemă să le dăm drumul, să putem face aceste cheltuieli – salarii, pensii, nu este nicio problemă”, a transmis acesta.

Totodată, oficialul a adăugat că în Ministerul Finanţelor se lucrează la bugetul pentru 2021 pe structura actualului Guvern, cu 16 ministere.

"În Ministerul Finanţelor am început să lucrăm la bugetul pentru 2021. Lucrăm pe structura actualului Guvern cu 16 ministere dar o să fie foarte uşor de ajustat dacă prin negociere politică se ajunge la o altă structură a Guvernului. Vreau să vă asigur că şi în această perioadă situaţia financiară a României este pe mâini bune, nu există niciun fel de problemă şi nu vor exista probleme pentru perioada următoare", a precizat Florin Cîțu.

Florin Cîțu: Am asigurat finanţarea pentru prima parte a anului viitor (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Florin Citu,   buget pe 2021