Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Fosta reşedinţă a ambasadorului american de pe Kiseleff, scoasă la vânzare pentru 10 milioane de euro

Fosta reşedinţă a ambasadorului american de pe Kiseleff, scoasă la vânzare pentru 10 milioane de euro

Un articol de: - 06 Iul 2016, 13:32
Fosta reşedinţă a ambasadorului american de pe Kiseleff, scoasă la vânzare pentru 10 milioane de euro Foto: wall-street.ro Economic

Proprietarul agenţiei imobiliare Regatta, Eduard Uzunov, a declarat pentru zf.ro că fosta reşedinţă a ambasadorului american de pe Kiseleff este scoasă la vânzare pentru 10 milioane de euro.

Numărul spaţiilor comerciale din zona centrală a Capitalei aflate la vânzare este în creştere. Mai mult, există și investitori, persoane fizice sau juridice, care caută oportunităţi de achiziţii. Un alt segment pe care sunt multe tranzacţii este cel al clădirilor aflate în portofoliul băncilor, a spus Eduard Uzunov.

„Au apărut multe spaţii comerciale la vânzare în zona centrală. După evenimentul de la Colectiv, după evacuarea comerţului stradal de pe Calea Victoriei şi bulevardul Magheru. Unele evacuări au fost pe bune, altele un pic abuzive”, a declarat Eduard Uzunov.

Eduard Uzunov a mai precizat că multe asociaţii de proprietari din blocurile vechi au trecut clădirea pe lista cu risc la cutremur, pentru a fi reparate de primărie.

Teatrul Nottara este unul dintre exemple, care a fost iniţial evacuat din spaţiul de pe Magheru, însă clădirea a fost reexper­tizată şi teatrul a revenit.

„Sunt persoane care se uită mereu după spaţii comerciale să le cumpere, caută mereu oportunităţi. O cumpără pe loc dacă proprietatea merită. Evident că este mai avantajoasă o investiţie imobiliară decât un depozit bancar”, a mai precizat proprietarul Regatta

Eduard Uzunov a mai spus că sunt posibilități de investiţii imobiliare cu un randament de 7-8% în euro, pe real estate comercial, pe birouri şi spaţii comerciale.

 

 Profesorii care refuză vaccinarea anti-COVID-19 vor fi dați afară? Anunțul ministrului Educației

Citeşte mai multe despre:   cutremur,   primarie