Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Gabriela Bordea este noul director general al Companiei TAROM

Gabriela Bordea este noul director general al Companiei TAROM

Un articol de: - 01 Apr 2011, 14:45
Gabriela Bordea este noul director general al Companiei TAROM Foto: widebodyaircraft.nl Economic

Gabriela Bordea este noul director general al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM, notează Agerpres.

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Anca Boagiu, a semnat numirea noului director, fiind trecută în baza Ordinului nr/ 172/14.03.2011.

Gabriela Bordea și-a început activitatea în cadrul Companiei TAROM în anul 1973, și a lucrat în toate sectoarele companiei, respectiv în Direcțiea Marketing și Vânzări. Între anii 1982 și 1985 a fost numită reprezentant al companiei TAROM la Paris, iar între anii 1990-1996 a ocupat funcția de reprezentant TAROM la Bruxelles. Între anii 2007-2009 a ocupat funcția de Șef Departament Vânzări România, iar începând cu anul 2009 a fost numită în funcția de Director Marketing și Vânzări TAROM.

Bordea ocupă funcția de director general după ce Ruxandra Brutaru și-a anunțat demisia pe 15 martie, declarând că decizia a fost luată în urma unor motive personale.

TAROM își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministrului Transporturilor și Infrastructurii și este membră a Alianței SkyTeam din 25 iunie 2010. Din 1993 compania este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aerieni, iar din anul 2000, face parte din Asociația Companiilor Aeriene Europene.

Citeşte mai multe despre:   TAROM,   Director general,   Anca Boagiu,   ministrul Transporturilor